Bibliografi

Jeg har skrevet manus til skuespill, manus og musikk til musikal, barnebok og noveller. Du finner mer info om dette bak linkene i toppmenyen over. Teatermanusene er også tilgjengelige i Manusbanken og kan søkes opp på www.manusbank.no.

Bibliografi

2007  Spor i snøen, barnebok utgitt på Davvi Girji

2010  Luottat muohttagis, Spor i snøen oversatt til samisk, Davvi Girji

2013  Greven av Jarlsberg – i strid og kjærlighet, skuespill (Papirhuset teater)

2014  Grunnlovsjubileumsforestilling i Vestfold, manus (Jarlsberg hovedgård)

2015  Ulabrand – stormens sønn, musikkspill (Teaterhuset Munken)

2016  Ulabrand – stormens sønn, revidert versjon (Teaterhuset Munken)

2017  Skule og Bein-Kåre (to stusslige fyrer), énakter (Tønsberg middelalderfestival)

2017  Signe, monolog